Verzending

Verzending
Binnen 3 - 5 werkdagen verzend ik jouw pakketje via DHL. De pakketjes worden verpakt als brievenbuspakketje. 
Ik verzend op dit moment alleen binnen Nederland. Wil je graag een bestelling doen, naar een adres buiten Nederland neem dan contact met me op en dan komen we vast samen tot een oplossing.

 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

 

Leverbaarheid
Wanneer er vertragingen van de bestelling optreden, zal ik je hiervan op de hoogte stellen.
Vertragingen van bestellingen die veroorzaakt worden door machten buiten mijn doen om (ziekte, sterfte, pandemie, epidemie, drukte bij de post) ben ik niet aansprakelijk voor. En ik ben niet aansprakelijk voor enige gevolgschade of schade wanneer de bestelling te laat geleverd wordt.

Retourneren

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.