Dit ben ik

Sinds voor ik me kan herinneren ben ik al bezig met tekenen.

Toen ik groep 8 van de basisschool verliet zong mijn leraar al "Renée heel creatief, ze tekent elk schrift vol. en als de spotprent klaar is, heeft zij de meeste lol. "

 

In de pubertijd nam mijn liefde voor tekenen af. Ik focuste me op mijn andere passie en ging naar school om verpleegkundige te worden.

 

Maar toch begon het weer te kriebelen. In 2016 heb ik letterlijk het potlood (en de aquarelverf) weer opgepakt. Toen ben ik ook mijn instagrampagina @maagtablet begonnen, waar ik foto's post van mijn tekendagboek en andere creatieve uitspattingen.

 

Sinds 2020 houd ik me ook bezig met digitaal illustreren. Het liefst combineer ik aquarel met digitaal. 

De nickname maagtablet gebruik ik al heel lang.

Mijn vriendinnetje Renske en ik hadden een gebruikersnaam nodig voor een forum (over Everwood!) en we konden natuurlijk niet allebei de naam Rennie gebruiken. Daarom werd haar gebruikersnaam Rennie anijs en mijn gebruikersnaam Rennie maagtablet.

Ondertussen gebruik ik al een hele tijd de afgekorte versie maagtablet overal waar ik een gebruikersnaam nodig hebt. Het handige is namelijk: Hij is NOOIT al in gebruik!

Dus toen ik begon met het ontwerpen van een logo voor het nieuwe bedrijf van Sarah, noemde zij mij Studio maagtablet. En dat is blijven plakken!

Op mijn socialmediakanalen post ik geregeld waar ik mee bezig ben. Als je het leuk vindt kan je daar mijn ontwikkelingen volgen.